MAN

MAN Truck Champions

Beste klant, Het moment is aangebroken om uw favoriete MAN truck, waarop u ongetwijfeld meer dan trots bent, in de picture te zetten. Met onze originele “MAN Truck Champions” online wedstrijd gaan we immers internationaal op zoek naar “dé kampioen” onder de MAN vrachtwagens, een zoektocht waarbij alles draait om unieke looks en features. Niet minder dan 16 landen zullen zo meedingen naar de felbegeerde MAN Truck Champions awards. Bent ook u overtuigd van de troeven van uw MAN truck(s)? Neem dan zeker deel en maak kans op tal van mooie prijzen met als kers op de taart een finaleplaats in München tijdens de Trucknology Days.

Lees meer
Fleet New TG

H.Essers kiest met nieuwe generatie MAN Trucks voor ergonomie, veiligheid en duurzaamheid.

Met maar liefst 167.000 arbeidsuren aan ontwikkeling werd bij de nieuwe MAN Truck Generation niets aan het toeval overgelaten. Met als resultaat een voertuig dat ergonomie, veiligheid en duur- zaamheid verenigt in één dynamisch concept. Internationaal logistiek dienstverlener H.Essers bestelde alvast 139 trucks van de nieuwe MAN-generatie, die met de nieuwe MAN TGX zopas werd uitgeroepen tot International Truck of the Year 2021.

Lees meer
118458772 1540723642766626 8640763316893838768 o

MAN ROADSHOW

The New MAN Truck Generation komt naar u toe! Maak kennis met het nieuwe MAN gamma en ontdek zelf waarom de “New MAN Truck Generation” nooit geziene maatstaven zet op het gebied van rijcomfort, brandstofverbruik en veiligheid. Tijdens de MAN Roadshow van 16-10-2020 tot 18-10-2020 ontdekt u er samen met onze MAN experten alles over! Werkelijk niets werd aan het toeval overgelaten bij de ontwikkeling van deze nieuwe trucks waarbij steeds één iemand centraal stond, de bestuurder.Het resultaat? Een voertuig ontworpen in samenwerking met én voor chauffeurs, # SimplyMyTruck. Soms is het niet ingewikkelder dan dat … Neem plaats achter het stuur en ervaar de volledig nieuw ontworpen voertuigcabines waarin ruimtelijkheid en ergonomie de hoofdrol spelen. Registreer snel uw deelname (en deze van maximum 1 bijkomende persoon) op https://roadshow.man-events.be/subscribe om kennis te maken met het nieuwe MAN gamma (TGL-TGM-TGS-TGX). Kies zelf waar, welke dag en sessie u wenst bij te wonen en vermijd zo wachttijden. Geniet hierbij van een hapje en een drankje in een aangename en ontspannen atmosfeer en vergeet ook zeker uw rijbewijs en chauffeurskaart niet indien u zelf achter het stuur wenst plaats te nemen. Inschrijven kan tot 30 september aanstaande. Wij zijn uiteraard begaan met uw veiligheid en nemen alle mogelijke maatregelen om het event “coronaproof” te laten verlopen. Wij staan alvast paraat om u persoonlijk te ontvangen en kijken uit naar uw komst.

Lees meer